Écht kamperen in een bijzondere tent!

 

Als U uw gasten een echte “natuurlijke” kampeerervaring wilt bieden maar wel met maximale comfort is de Berbertent de oplossing. De Berbertent is speciaal ontwikkeld voor verhuur in ons wisselvallige klimaat bovendien is hij duurzaam, veilig  en eenvoudig te (ver)plaatsen.       De Berbertent  speelt in op de trend naar comfortabel kamperen. Ruim en te voorzien van alle comfort van thuis zoals luxe bedden. De karakteristieke vorm en hoogwaardige canvas geven een echte kampeerbeleving maar dan 2.0. Door het unieke ontwerp komt er geen vocht of ongedierte binnen en is de Berbertent eenvoudig te verwarmen. De Berbertent biedt flexibiliteit, is binnen een half uur  op te bouwen of af te breken  en is door zijn unieke bouw en  bijna 40m2  oppervlak multifunctioneel in te delen van  luxe glampingtent  voor 4-6 personen tot groeps-accommodatie. De gebruikte materiaal zijn duurzaam en veilig. Voorzien van een verwarming is de Berbertent het gehele seizoen  comfortabel te gebruiken. Hoge verhuur-opbrengsten en een aantrekkelijke investering garanderen een hoog rendement.

 

 

 

Puur & natuurlijk glampingberber plattegrond

Voorzien van ruime comfortabele boxspringbedden, een gezellige zithoek en romantisch af te scheiden slaap en leefcompartimenten wordt een ultieme glamping  ervaring aangeboden. REACC biedt u een op luxe kamperen gericht inrichtings en keukenpakket maar natuurlijk kunt u de Berbertent ook geheel zelf inrichten naar de wensen van uw gasten.

 

 

 

 

 

De Berbertent is snel op- en af- te bouwen, compact voor de winteropslag en duurzaam. Het Ten Cate Campshield tentdoek (440gr) en een volledig dicht kuipzeil van Bisonol (650gr) waarborgt kwaliteit,  is brandvertragend en  tegen zoute zeelucht gecoat.

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudige opslag
  • Lange levensduur

Berbertent bestaat uit Tent, grondzeil palen en haringen en spanbanden. Optioneel:

  • Tarp 12m2
  • Set interieurdoekenberber plattegrond -groepen
  • Complete inrichtingspakketten

 

 

tapijt-visual