Tipitent referentie

TipiTent bij Camping Warnsborn

“Sinds half April 2013 hebben wij een Tipi tent van REACC B.V.
Het contact met Mark Verhoeven was meteen erg vertrouwd. En nog steeds. Wij hebben echt het gevoel dat wij altijd bij hem terecht kunnen nu en in de toekomst.

De tipi stond in een korte tijd. Het was bij het plaatsen behoorlijk fris buiten maar het was opvallend hoe aangenaam de temperatuur in de tent al was.
Omdat we verhuren van het vroege voorjaar tot de late herfst hebben wij er een zibro kachel instaan welke gasten gemakkelijk en veilig kunnen bedienen.
Wij verhuren momenteel aan maximaal 4 personen. We hebben de tent ingericht met 4 echte bedden, keukentje, tafel, 4 stoelen, elektrische koelbox, kleding box. Buiten nog 2 kuipstoelen en een picknickbank. Wij verhuren nu per nacht als aanvulling op onze 2 trekkershutten.

Ondanks onze redelijke lage huurprijs per nacht van 40 euro (gelijk aan de trekkershutten) hebben wij de aanschafprijs er al uit.   Deze tent gaat zeker nog jaren mee dus vanaf het eerste jaar kunnen we er echt op verdienen. Inmiddels hebben we wel besloten er een vijfde bed bij te zetten en de huurprijs een stuk te verhogen omdat hij erg in trek is en het zeker ook waard is, het is gewoon een beleving. het vloeroppervlak is ook veel groter dan een trekkershut. Van buiten toont hij net als op de foto’s helemaal niet groot, mensen zijn dan ook erg verrast over de grote ruimte als ze binnen stappen.

Oma je hebt geen tent gehuurd maar een kasteel, zei laatst een kleindochter tegen haar oma.

Eind oktober ruimen we hem op en daar zien we helemaal niet tegenop, ook niet om hem weer op te bouwen in het voorjaar. Het is dat de camping gesloten is in de winter anders lieten we de tipi rustig staan.
Als er meer collega’s komen met tipi tenten dan kunnen gasten van tipi naar tipi fietsen.

Margo Breukers
Camping Warnsborn
www.campingwarnsborn.nl

Terug naar referenties

Scroll to Top