The Pod specificaties

The Pod Specificaties

Modellen Pod tussen bomen 2 Er bestaan vier varianten van The Pod: De Engelse Originele en Familie uitvoering die sinds 2007 op de markt is en de MegaPod met toilet en keuken. De Originele Pod biedt ruimte aan 2 volwassenen en 2 kinderen. De buitenmaat is 2,56 meter breed en 3,94 meter lang. Het slaapgedeelte is 2,32 meter bij 2,70 meter. De familie Pod biedt ruimte aan 4 volwassenen. De buitenmaat is 2,83 meter breed en 4,77 meter lang. Het slaapgedeelte is 2,66 meter bij 3,52 meter.

De MegaPod De grootste Pod is The MegaPod. Compleet met kitchinette, toilet, een 2-persoonsbed en slaapbank biedt The MegaPod een meer luxe verblijf. De MegaPod is 3 meter breed en ruim 5 meter

De MegaPod+ De MegaPod+ is de nieuwste toevoeging en speelt in op de groeiende vraag naar luxe en korte verblijv en buiten het seizoen. Inclusief toilet, Douche en kitchinette en met heerlijk bedden en slaapbank is de MegaPod+ ideaal voor 2+2 vakanties. De MegaPod is 3 meter breed en meer dan 5,5 meter lang.

Jaar rond The Pod is zeer goed geïsoleerd en snel te verwarmen en daardoor het hele jaar door te verhuren. Pod overnachtingen blijven het hele jaar door populair. Bij goed weer verhuren Pods (net als andere accommodaties) erg goed.  Maar ook buiten het hoogseizoen blijven Pods goed verhuurd. Dit zorgt voor gezonde rendementen.

 

 

Scroll to Top