Referenties

TipiTent bij Camping Warnsborn

“Sinds half April 2013 hebben wij een Tipi tent van REACC B.V.
Het contact met Mark Verhoeven was meteen erg vertrouwd. En nog steeds. Wij hebben echt het gevoel dat wij altijd bij hem terecht kunnen nu en in de toekomst.

De tipi stond in een korte tijd. Het was bij het plaatsen behoorlijk fris buiten maar het was opvallend hoe aangenaam de temperatuur in de tent al was.
Omdat we verhuren van het vroege voorjaar tot de late herfst hebben wij er een zibro kachel instaan welke gasten gemakkelijk en veilig kunnen bedienen.
Wij verhuren momenteel aan maximaal 4 personen. We hebben de tent ingericht met 4 echte bedden, keukentje, tafel, 4 stoelen, elektrische koelbox, kleding box. Buiten nog 2 kuipstoelen en een picknickbank. Wij verhuren nu per nacht als aanvulling op onze 2 trekkershutten.

Ondanks onze redelijke lage huurprijs per nacht van 40 euro (gelijk aan de trekkershutten) hebben wij de aanschafprijs er al uit.

lees de volledige referentie

Pipowagen referentie bij Boerencamping “Fûgelfrij

Vorig jaar, eind September, kreeg ik via de mail, nieuwsbrieven van Pipowagen.nl en zag de mooie wagens met interesse en bewondering op hun website voorbijgaan…en ze lieten mij niet los.
We hadden op onze Boerencamping “Fûgelfrij” een mooie en royale caravan voor de verhuur met ruime voortent maar de verhuur daarin liep achteruit. Je merkt dat mensen iets speciaals willen, iets aparts, uitdagend en unieks.
In November ben ik gaan bellen en kwam met Carel Roovers, de eigenaar van Pipowagen.nl, in gesprek.
Vanaf het eerste moment waren we “om”….dit was het, dit is het, dit past op onze camping die natuurlijk gelegen is tussen weiland en water. En het materiaal van de wagen is geweldig en vooral degelijk en alles “uit goed hout gesneden”…

Lees de volledige referentie

Pipowagen referentie, privé gebruik

De hele zomer hebben we genoten van de pipowagen. Voor we besloten tot aankoop hebben we diverse pipowagens bekeken. Onze dochter die vooral logeert in de wagen en de inrichting voor haar rekening nam, schrijft hierover:

Ik vind het vooral heel mooi dat er aan 2 zijden openslaande deuren in de pipowagen zitten, dat geeft veel licht en uitzicht. De ruime badkamer is fijn, evenals de degelijke keuken. Ik heb al veel opmerkingen gehad dat de wagen zo ruim is. De luiken zijn heel praktisch tegen zonlicht en -warmte. Ook ben ik blij met het verlaagde raam bij de eetkamer. Onder de bedstee zit veel opbergruimte voor klapstoeltjes, extra dekbedden, weekendtassen, enzovoort. Het voordeel van de pipowagen is natuurlijk dat je ‘m kan laten maken met de indeling die je zelf wil. Ik ben erg tevreden met ons ontwerp waarbij zowel op uiterlijk als op een praktische indeling gelet is. Het is een plaatje geworden wat veel bekijks krijgt vanaf het water.
Ik ben trots op de inrichting. Ik heb alles in bijpassende kleuren bij elkaar gezocht . Dat geeft de pipowagen extra sfeer.

Veel lof voor Carel Roovers. Met hem hebben we heel plezierig samengewerkt. De pipowagen is in alle opzichten een grote aanwinst.

 

Erfahrungsbericht « The Pod’s » Camping Martbusch – Berdorf

1. Zielgruppe
– Die Pods werden vor allem genutzt von Natur- und Outdoor-Freunden. Durch das unser Camping im Mullerhtal – Kleine Luxemburger Schweiz liegt sind unsere Gäste vor allem Wanderer, Kletterer, Mountainbiker und Ruhesuchende. In der Ferienzeit sind auch zunehmend Familien mit Kindern anwesend. Diese buchen meist einen Megapod, der eine Küche, WC und Bett integriert hat. Vor allem für Kinder ist The Pod immer wieder ein besonderes Erlebnis. Es baut sich nach 2 Jahren auch zunehmend eine Stammkundschaft auf, welche The Pod 3-4 x im Jahr buchen.
– Durch ein Gruppenprogram mit geführten Wanderungen und Mountainbike-Touren sprechen The Pod auch immer mehr Gruppen wie unter anderem Scouten, Schulklassen oder Vereine an.
– The Pod wird vor allem von Niederländern, Belgiern und Deutschen genutzt.

Lees de volledige referentie van over The Pod bij Camping Marbusch

Scroll to Top