Experiences

De verwachtingen van uw gast worden steeds hoger. De diverse aspecten van uw bedrijf hierop afstemmen en een gezond rendement maken is niet eenvoudig. REACC helpt u hiermee door u de juiste accommodatie (of een combinatie van accommodaties), met de juiste inrichting en uitstraling aan te bieden.

Ieder bedrijf is bijzonder.

Schrijft u zich in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook updates over activiteiten en mogelijkheden waar u zelf wellicht niet zo snel aan zou denken.

Luxe outdoor, ..  ook wel glamping genoemd.

Kinderen in PipowagenLuxe Outdoor; Het gevoel van buiten zijn, de rust en ruimte met een tikje decadentie! Uw gast verwacht net dat beetje meer.

Diverse van onze accommodaties kunt u voor dit doel inzetten

De safari tent, ruim opgezet, ideaal voor periodes met warmere nachten.   Geniet van de ruimte.

De Tipi tent, met een oppervlak van meer dan 30m2 is deze tent ontworpen als ideale accommodatie in voor-, na- en hoogseizoen.

 

Pipowagen: Een prachtige ruime accommocaties voor 2 personen.

Te voorzien van alle luxe, met eigen intern sanitair.

Voor “luxe outdoor” helpen wij u een accessoire pakket samen te stellen, zodat uw gast zich kan onderdompelen in luxe.

Daarnaast inspireren wij u om uw gast de totale beleving te geven.

Meer weten….

Romantiek en comfortabel,

Vakantie brengt het gevoel van vroeger, terug in de tijd, maar het comfort van vandaag is belangrijk voor uw gast!

De pipowagen: De authethieke pipowagen, modern uitgevoerd voor het comfort van uw gast en het eenvoudige onderhoud voor u. Zeer romatisch ingericht en van alle gemakken voorzien. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland

Tipi dorp.  De Tipi tent is geschikt voor het klimaat in West Europa. Bovenal is de Tipi een unieke accommodatie. Het grote oppervlakte richt u met de juist materialen en accessoires snel in tot een romantische plek voor uw gast.

MegaPod: Ontstaan vanuit een basis kampeeraanbod, waarbij uw gast slechts zijn eigen kampeer spullen meebracht maar geen tent hoefde op te bouwen is de MegaPod de complete minilodge.  De Megapod+ met eigen sanitair, comfortabel bed en de juiste accessoires, verrast u uw gast.

Avontuurlijk voorbereid

Voor de echte stoere kampeerder is minder meer en ligt de kracht in de eenvoud. Toch is ook hier de trend duidelijk dat men minder vaak een eigen tent / caravan heeft, kortere vakanties en impulsiever boekt

The Pod is in 2004 in Engeland ontworpen voor dit doel. Uw gast komt bij u een plaatst zijn spullen in The Pod en heeft direct het authentieke kampeergevoel. Of u The Pod volledig in de basis aanbiedt, eventueel inclusief bedden of kiest voor de MegaPod met sanitair. Dat is afhankelijk van uw exacte klant.

Tipi. De tent uit van de rondtrekkende volkeren. Samen leven en slapen in een open ruimte, geschikt voor 2 tot wel 6 personen. De Tipi staat klaar voor uw gasten. Meerdere tipi’s vormen samen een ideale groepsaccommodatie. Een houtvuur buiten geeft het authentieke gevoel

 

Scroll to Top