Accommodaties

De trends zoals meerdere kortere vakanties volgen elkaar steeds sneller op. Daarnaast is er een toenemende vraag naar kwaliteit.

 

Tipitent vooraanzicht

REACC kan door eigen ontwikkeling en productie snel inspelen op deze trends en is in staat steeds verrassende en vernieuwende concepten te brengen. Ook kunnen nieuwe materialen ,ontwerp aanpassingen en productverbeteringen nav customer feedback snel worden verwerkt. Met het oog op de professionele verhuur gebruikt REACC duurzame en hoogwaardige materialen die een lange levensduur en minimale onderhoudskosten garanderen. Bovendien hanteren wij een uitgebreide kwaliteitscontrole tijdens inkoop, productie en bij oplevering. Ons gespecialiseerde service team biedt u flexibiliteit en snelle leveringen maar verleent ook een optimale nazorg voor maximale bedrijfszekerheid en tevreden gasten!

REACC accommodaties:

Mobiel, overal en altijd
PipodorpAlle onze accommodaties zijn mobiel. Eenvoudig en snel te plaatsen, verplaatsen of op te bergen. Dit werkt kosten besparend en verhoogt de levensduur en inzetbaarheid en verhoogt dus de rentabiliteit.
REACC accommodaties zijn luxe verblijven voor overal en altijd en bieden zelfs de mogelijkheid recreatief te overnachten daar waar strenge lokale bouw beperkingen zijn.

Functioneel en onderhoudsvriendelijk
Wij weten als geen ander dat onderhoudskosten bepalend zijn en dat het achterblijven ervan de exploitatieresultaten negatief beïnvloed. De accommodaties alsook de inrichting zijn daarom functioneel met maximaal gebruiksgemak en optimale ergonomie, hygiëne tijdens gebruik en makkelijk schoon te maken cq te onderhouden.

Conform de hoogste kwaliteitseisen en normen.
De accommodaties voldoen aan de hoogst mogelijke eisen op het gebied van brandvertraging, duurzaamheid en veiligheid. FSC etc. Kwalitatief hoogwaardige materialen en goed doordachte ontwerpen garanderen een lange levensduur zelfs bij intensief gebruik.

Een unieke Beleving
Iedere accommodatie heeft een eigen, unieke beleving. Het ontwerp, de keuze van materialen en de inrichting zijn consequent op elkaar afgestemd voor een bijzondere ervaring.

Turn-key afgeleverd
Onze accommodaties kunnen met “sleutel op de deur” geleverd worden. Ingericht en volledig geoutilleerd kan de accommodatie “verhuurklaar” op de reeds aanwezige infra structuur worden aangesloten door het service team.

Maatschappelijk verantwoord
REACC gebruikt materialen met de kleinst mogelijke “ Footprint”. Ze hebben een minimale impact op het milieu, zijn duurzame en recyclebaar. De productie vindt plaats in de Europese Unie.

Eigen ontwikkeling.
Onze accommodaties worden speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Sluiten aan bij de verwachtingen van het West Europese publiek, de klimatologische omstandigheden en infrastructuur van campings en parken.
Productie in eigen beheer.
Door productie in eigen beheer kunnen wij kwaliteit en flexibiliteit leveren en specifieke materialen toepassen voor de veeleisende verhuur. Daarnaast kunnen wij daardoor snel en op tijd leveren.
At your service.
Voor een“ persoonlijke” aflevering, snelle garantie afhandeling, reparaties of onderhoud en indien nodig spoed service beschikken wij over een vakkundig team. Wij ontzorgen u graag zodat u zich volledig op de gasten kunt richten.

 

 

Scroll to Top