Glamping is de trend op het gebied van kamperen.

Glamping (Glamorous+camping) is overgewaaid van Zuid-Afrika naar de USA, UK en uiteindelijk Europa. Het staat voor luxe, comfort, gemak en service. De sfeer kan zowel hip, design tot nostalgisch of romantisch zijn, maar zal altijd unieke ervaring opleveren. Comfort in de natuur!

Er zijn inmiddels veel verschillende soorten accommodaties zoals safaritenten, pipowagens, tipi’s, lodgetenten, Yurts en boomhutten

Glamping is een kans!

Keuken in SafaritentOndanks, of misschien wel juist door, de algemene economische tegenwind heeft het luxe kamperen een grote vlucht genomen. Bezettingsgraden en omzet per overnachting liggen boven gemiddeld hoog. Enerzijds zijn er de nieuwe “ kampeerders” bestaande uit een jong avontuurlijke publiek en gezinnen die zoeken naar comfort & buiten beleving en anderzijds de traditionele kampeerders die zijn uitgekeken op caravans, chalets en bungalowtenten of deze simpelweg te omslachtig, kostbaar of “te basic” vinden.

Met het aanbieden van luxe kamperen kunt u niet alleen een nieuw publiek aantrekken maar ook een hogere bezetting buiten het traditionele seizoen realiseren. Bovendien kunt door het aanbieden van comfort en extra services de bestedingen per overnachting verhogen.

REACC, de specialist voor glamping accommodaties.

De consument is op zoek naar luxe, comfort en unieke verrassende ervaringen, maar dat alles voor een redelijk budget. Dit stelt hoge eisen aan de accommodaties qua inrichting, gebruikte materialen, duurzaamheid en isolatie zonder de beleving uit het oog te verliezen.

REACC ontwikkelt accommodaties die aansluiten bij uw doelgroepen en geschikt zijn voor verschillende locaties en jaargetijden. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn onderhoudsvriendelijk; de maximale opbrengsten met minimale kosten! Wij begrijpen als geen ander dat een gezonde exploitatie van het grootste belang is.