Financiering van accommodaties

Financiering in de zorg -centFinancieringen voor recreatieaccommodaties bij banken is een zeer complexe zaak. Banken financieren nauwelijks in recreatie en Horeca, en het vinden van een partner die thuis is in financieren en recreatie zijn moeilijk te vinden. Vandaar dat Reacc BV een samenwerkingsverband is aangegaan met Refin BV. Refin BV heeft zich gespecialiseerd in de financiering van recreatieaccommodaties.

Omdat Refin BV weet dat financiering van accommodaties bij banken nauwelijks kans van slagen heeft, is er een opzet gekozen om te werken met particuliere en zakelijke investeerders. De particuliere investeerders investeren op basis van crowd funding indien sprake is van investeringen < 100.000 Euro, zakelijke investeerders en particuliere investeerders > 100.000 Euro investeren of op basis van contracten of projectmatig.

Investeringen voor recreatie accommodaties kunnen op verschillende manieren worden gerealiseerd. De meest voorkomende vorm is huurkoop. Dit kan in verschillende looptijden worden gerealiseerd afhankelijk van de accommodatie of de wens van de koper. Andere vormen zijn in overleg bespreekbaar, zoals koop door particulieren en verhuur aan de ondernemers, combinatie tussen eigen gebruik particulier en verhuur aan ondernemers, vergoeding op dag verhuur basis en andere vormen.
Indien u interesse heeft in een van onze accommodaties en u wilt deze financieren, zorgt Reacc ervoor dat het contact wordt gelegd met Refin.

Door de intensieve samenwerking met Refin kunnen we veel meer projecten realiseren. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.