Camping en Glamping Projecten:

Zodra er sprake is van meer dan 6 accommodaties die nieuw aangeschaft worden is het aan te bevelen om projectmatig te werken. REACC denkt mee welke combinatie van accommodaties voor de ondernemer de meest gunstige samenstelling is om te komen tot een zo goed mogelijke balans tussen investeringen, bezettingsgraden en huuropbrengsten.

REACC beschikt daarvoor over allerlei kengetallen in Europa over huur en verhuur van accommodaties, voor welke seizoenen en gebieden welke accommodaties het beste ingezet kunnen worden en hoe een ideale combinatie te maken.

Ook kunnen we meedenken over concepten als Tipi dorpen, groepsaccommodaties, combinaties tussen toeristisch met groepsaccommodaties en allerlei zaken om zo een goed en gedegen plan te maken.

Uitgangspunt is dat we accommodaties bieden die passen bij uw visie,  bedrijf en gewenste klantengroep. Dat kan van eenvoudigere accommodaties als de tipi en de family Pod tot een luxe Berbertent en luxe ingerichte Mega Pod en Pipowagen. Van eenvoudig tot luxe, de materialen die Reacc levert zijn altijd van topkwaliteit.
Het combineren van verschillende accommodaties kan voordelen hebben. Zo kan men groepsaccommodaties combineren met toeristisch, en een seizoen beter benutten.

Groepsaccommodaties worden vaak gekozen door families, bedrijven (seminars, survival, opleiding) en sport-, en cultuurverenigingen. Het grote voordeel van onze accommodaties is dat ze eenvoudig zijn aan te passen, en komt men tijdelijk accommodatie te kort kan eventueel contact opgenomen worden om tijdelijk wat bij te plaatsen.

Soms kan het juist aan te raden zijn om te kiezen voor een thema als tipidorpen of een Pipowagen dorp. Dat is allemaal afhankelijk van het doel waarvoor het wordt opgezet. Met de inrichting van het thema, de keuze van accommodaties maar ook van inrichting en andere kunnen we u adviseren.
We werken eveneens samen met leveranciers van kwalitatief zeer goede safaritenten, en andere leveranciers. Zo kunnen we een optimaal plan maken, dat verder gaat .dan ons standaard aanbod. Wel stellen we ook van onze collega leveranciers dezelfde strenge eisen aan de materialen.

Financiering

Door de samenwerking met Refin kan tevens gezocht worden naar de meest gunstige financieringsvorm. In huurkoop, of Crowd funding, met eigendom van particulieren die weer verhuren aan ondernemers. Veel varianten zijn mogelijk Er is eveneens veel bancaire kennis in huis zodat ook geholpen / begeleid kan worden bij de financieringsaanvraag bij een bank.
Projectmatig werken met Reacc houdt voor ons in om samen met u de plannen te realiseren. Bel of mail en leg uw plannen voor.
Projecten van reacc: a special way to stay.