De Pipowagen

Vakantie = genieten. Van de sfeer, van de vrijheid, van de omgeving en van elkaar. Een gezellige, sfeervolle accommodatie is een vereiste om uw gasten die onvergetelijke vakantie te bezorgen. Met een pipowagen kunt u zonder zorgen garant staan voor dat ultieme vakantiegevoel.

 

De kinderen ravotten in het gras, plonzen in het zwembad, spetteren in de peuterbad, roetsjen van de glijbaan en beleven de spannendste avonturen met het animatieteam. Kamperen met de kinderen is gegarandeerd een succes! En kamperen kan nog heel comfortabel zijn ook!

Praktisch ingericht

De nostalgische pipowagen is geschikt voor maximaal vier personen en speciaal aangepast op een verblijf voor gezinnen met kinderen. Overdag ruim voldoende bewegingsvrijheid en ‘s avonds een comfortabel slaapgedeelte; praktischer kan niet. En dankzij de luxe van een eigen keukenblok met een kookplaat, stromend water, en (afhankelijk van type) eigen douche en toilet en een gezellig eetgedeelte kunnen zowel de kleintjes als ouders genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie.

Veranda

De ruime veranda voor de wagen haalt buiten naar binnen. Gezellig met z’n allen ontbijten en ‘s avonds genieten van de rust en de gezelligheid van de camping. U kunt de wagen zelf voorzien van tuinmeubelen en accessoires als een vuurkorf of lantaarns; dit maakt het sfeervolle plaatje helemaal af. Uiteraard is het ook mogelijk om deze bij de aanschaf van de pipowagen te bestellen.

Uitstraling

De nostalgische pipowagen heeft geen opsmuk nodig. De buitenzijde gebroken wit, de houten meranti delen gelakt. Een keukenblok geheel in stijl, maar daarom niet minder praktisch. Uw gasten voelen zich meteen thuis in deze gezellige, knusse accommodatie.

Geschikt voor groepen én individuele gasten

Met een pipowagen kunt u al uw gasten de ideale vakantieaccommodatie bieden. De wagens zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat ze, in een kring bij elkaar geplaatst, een unieke locatie vormen voor een gezellig familieweekend of voor een groepsverblijf. Als de gasten zijn vertrokken zet u de wagens eenvoudig weer terug op een plek afzonderlijk van elkaar, zodat ze weer individueel verhuurd kunnen worden. Makkelijker kan niet!

Geschikt voor elk jaargetijde

In een tent kamperen is voor veel gasten in het winterseizoen geen optie. Maar met de pipowagens biedt u ook in het laagseizoen een sfeervolle en comfortabele accommodatie. De wagens zijn zeer comfortabel te verwarmen met relatief weinig energie, waardoor het – ook als het buiten koud is – prettig vertoeven is. Door de wagen bijvoorbeeld in te richten met een slaapbank, die overdag omgebouwd kan worden tot zithoek, is het binnen niet alleen lekker warm, maar ook heel gezellig. Een ideaal onderkomen voor een onvergetelijke kerst. Of een knusse vakantiebestemming in de herfst. Uw gasten zullen een onvergetelijke vakantie beleven en deze bijzondere overnachtingsmogelijkheid zeker doorvertellen aan vrienden en kennissen.