De Dome is REACC’s nieuwste bijzondere accommodatie. Deze opvallende creatie biedt ruimte, licht, comfort en vooral beleving door het spectaculaire uitzicht! Geniet in de prille morgen van dieren in de natuur, spelende kinderen, sfeervolle zonsondergang of romantische sterrenhemel vanuit het warme bed of comfortable zetel…

 

De Dome is zo gebouwd en ingericht dat deze het hele jaar bruikbaar en dus verhuurbaar is. De Dome kan geheel naar wens worden voorzien van bijvoorbeeld een boxspringbed, volledige badkamer, luxe palletkachel, keuken, kasten, kortom alles voor een bijzonder verblijf. Opvallend is natuurlijk ook het gigantische uitzicht de en ruimte die wordt geboden.
De Dome is dé blikvanger voor campings die uitzicht willen bieden aan gasten met de luxe van glamping maar de uitstraling van net even anders. De Dome is polyvalent; gasten kunnen er met een gezin van 4 personen in verblijven voorzien van alle luxe. Maar het is tegelijkertijd ook een romantisch voorblijf voor tweeën.
De Dome is er in 2 maten; De Dome met diameter van 6.00 meter en een oppervlakte van 28 m2 en de Superdome met ø 6.50 meter en een oppervlakte van maar liefst 32m2! Door zijn verschijning en bijzondere aankleding is de Dome ideaal voor gasten die het nét even anders en luxer willen hebben.