Winterkamperen

Marshmellows_voor_webStelt u zich eens voor!

Een open sterrenhemel onder een deken bij het kampvuur. Knus op een kleed in een warme tent terwijl de wind rond de tent fluit.
Opstaan in maagdelijke sneeuw. De dag beginnen met het dauw rond je voeten in de prille voorjaarszon.

Durft u, uw gasten te verrassen?

 De kampeerbeleving beperkt zich niet alleen meer tot het warme voorjaar en de zomer.

Waar het oude kamperen bestond uit het opzetten van tent of caravan, daar komt uw gast nu aan op uw bedrijf en trekt direct in een accommodatie die voor hem klaar staat.

Gezin_herfst_voor_web

Buiten

Kamperen is buiten leven! Het jaargetijde is daarbij steeds minder belangrijk. In tijden waarin mensen winter barbecueën, buiten binnen is geworden etc. is het voor uw gast niet ongewoon om ook op minder warme avonden buiten te zijn.
Door onze bijzondere accommodaties wordt “winter kamperen” ook nog aangenaam comfortabel.
Op de kou zullen uw gasten zich kleden en met het REACC langer-kamperen pakket hebben uw gasten het helemaal naar hun zin.
U zorgt, eventueel met collega ondernemers in uw omgeving, voor passende activiteiten en eetgelegenheid. ‘S-avonds is een kampvuur de plek om te genieten van de lange donkere avonden.
Jong en oud, iedereen geniet!

Verhuur Accommodatie

Waar het oude kamperen bestond uit het opzetten van tent of caravan, daar komt uw gast nu aan op uw bedrijf en trekt direct in een (verwarmde) accommodatie die voor hem klaar staat. In REACC’s goed verwarmde tenten is winterkamperen al goed te doen. De Pipowagen en The Pod zijn helemaal ideaal om het kampeerseizoen te verlengen.

The Pod is een warm en droog alternatief voor een klassieke tent, goed geïsoleerd, verwarmd en met verlichting kan uw gast kamperen, ongeacht het weer type. De MegaPod met eigen sanitair, boxspring bedden en ruime zitgelegenheid gaat al meer naar luxe toe.

De Pipowagen is een prachtige romantische plek voor jong en oud. Met Romantische bedstedes, een ruim overdekt terras en natuurlijk goede isolatie en verwarming is de Pipowagen een luxe kampeerbelevenis.

De Tipitent. Door zijn speciale thermische eigenschappen is de Tipitent bijzonder geschikt voor een winterse “back –to-nature” experience. Droog en lekker verwarmt rond de kachel op een schaapsvacht chillen!

 Profiteer nu van ons speciale aanbod in de maand november en verras uw gast extra!

 

 

Scroll to Top