Wie het weet mag het zeggen!

Tipitent

 

Hoe groot is de markt voor verhuur accommodaties

Ik las zojuist de stukken over de presentaties van de toekomst van kamperen.
Wat mij nooit duidelijk is in de cijfers, is waar de verhuur accommodaties op campings onder vallen.

Dit is natuurlijk (nog) een relatief klein groep, zeker als je het vergelijkt met bungalows, de vaste gasten en de traditionele kampeerder: allemaal markten waar de omzet daalt en / of marges onder druk staan.

Maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de verhuurmarkt voor bijzondere accommodaties op recreatiebedrijven een sterke groei en goede ontwikkelingen doormaakt. Wanneer ik onze klanten spreek over de diverse (niet alleen onze) verhuuraccommodaties merk ik dat de bezettingsgraden goed zijn, de opbrengstengoed zijn én dat de gast zeer divers is.

Wat is het

De verhuurmarkt op campings is natuurlijk ook heel moeilijk te bevatten in cijfers.
Van basis accommodaties tot zeer luxe. Ze worden gemaakt uit tentdoek, hout, combinaties hiervan, piepschuim.

Alles kan op diverse manieren verplaatst worden. Je kunt het oppakken (een Pod), wegrijden (een Pipowagen) of gewoon afbreken (een safaritent).
Geef dit maar een plaatsje in de statistieken.

Dus groei in een dalende markt

Onze ervaringscijfers van de klanten van REACC en REFIN, maar ook de indicaties die wij krijgen van klanten van andere leveranciers, laten ons zien dat de markt voor verhuur accommodaties zich positief ontwikkeld.
Belangrijk is dat je kiest voor de juiste accommodatie die past bij de doelgroep die je graag aan wilt spreken!

Wil je je inzicht met ons delen of het gesprek aangaan hoe de verhuur voor je bedrijf toegevoegde waarde kan hebben, CONTACT
Allerdings enthält der vertrag keine automatische militärische beistandspflicht, da es jedem mitgliedstaat überlassen bleibt, im zusammenwirken mit den anderen partnern die maßnahmen zu treffen, handy überwachung app die er für notwendig hält.

Comments are closed.

Scroll to Top