Accommodaties financieren met vreemd vermogen…

Voor veel ondernemers voelt het onnatuurlijk om investeringen te doen met geld dat nog niet verdiend is. In de recreatie betekent dit dat deze ondernemers laat inspelen op trends. Hierdoor zullen gasten minder tevreden zijn, of bepaalde nieuwe gastengroepen niet eens het recreatie bedrijf bezoeken.

Negatieve spiraal
De ontwikkeling van verhuur van accommodaties is een dergelijke ontwikkeling. Veel kleinere bedrijven zien de afname in toeristische kampeerders ook gebeuren. Maar omdat deze ruimte niet opgevuld wordt met verhuur accommodaties (zoals bedrijven die sneller investeren doen) wordt de neerwaartse spiraal steeds groter.

Trend door brekenomzet ontwikkeling fictief 
Om deze trend te doorbreken is juist een investering nodig, maar de negatieve trend die het bedrijf ervaart, zorgt ervoor dat de vrees om te investeren steeds groter wordt. Ook banken investeren moeilijk op dit moment, zeker aan recreatiebedrijven.

Positief
Voor de meeste recreatieondernemers zijn positieve sfeer, enthousiaste gasten en een mooi bedrijf dé zaken waar je trots op bent! Ook voor uw gast zijn dit de bepalende punten.
Daarom is het van belang om deze negatieve spiraal te doorbreken.

pipowagen met paard

Met de juiste accommodaties en de nieuwe positieve beleving komt de positieve ontwikkeling in uw rendement ook weer. Want geld maakt niet gelukkig, maar een bedrijf waar u veel energie in stopt maar niets voor terug krijgt maak wel ongelukkig.

REACC  kan hier voor de ondernemer een unieke partner zijn. Door een grote diversiteit aan accommodaties en bedrijven waar deze al geplaatst zijn kunnen wij u begeleiden naar de juiste keuze die bij u past.
Daarnaast hebben wij dankzij de samenwerking met REFIN een partner waarmee recreatieve accommodaties gefinancierd kunnen worden.

De juiste keuze
Vanuit uw visie op uw bedrijf en de ervaring van REACC over uw collega’s kunnen we samen met u tot de juiste keuze van verhuur accommodaties komen. Waarmee u uw prachtige bedrijf verder kunt uitbreiden.
Met daarbij flexibele financieringsmogelijkheden vanuit onze partner REFIN zult u zien dat al vanaf het eerste jaar alles weer positief wordt.
Omdat REACC ontstaan is uit drie bedrijven die al lang in de recreatie actief zijn, zoeken mij met u ook een lange termijn succesvolle samenwerking.

Bel ons voor meer informatie, of registreer en bezoek de openhuis dag waar we ook over dit onderwerp een presentatie zullen geven
Liesenberg, berlin lernhelfer was ist lernhelfer essay deutsch schreiben.

Comments are closed.

Scroll to Top